Kucanaklik Zdravlje

Faktori životne sredine imaju značajnu ulogu u našem zdravlju, a Svetska zdravstvena organizacija (WHO) redovno izveštava da više od 80% bolesti može biti povezano s njima. Na globalnom nivou, gotovo četvrtina smrtnih slučajeva i brojnih oboljenja može se direktno pripisati zagađenju životne sredine. Konkretno, faktori životne sredine doprinose 23% svih smrtnih slučajeva u svetu i čak 36% smrtnih slučajeva među decom uzrasta od 0 do 14 godina.

Kada se smanji količina vode u našem organizmu za 2%, osećamo zamor, a kada se smanji za 9%, nastaju ozbiljni zdravstveni problem. Telo odrasle osobe sadrži 35 – 50 litara vode; mozak, srce i mišići sadrže 75%, krv 83% a pluća 86% vode.

Vazduh koji udišemo mora biti potpuno zasićen vodom pre nego što uđe u naša pluća, što znači da ne možemo da dišemo bez vode.

Pravilan i balansiran sastav vode je neophodan za funkcionisanje svake pojedine ćelije. Čista voda je neophodna za optimalno funkcionisanje organizma. Za održavanje osnovnih životnih funkcija i dobrog zdravlja, potrebno je da odrasla osoba unese u organizam 2 do 3 litra vode dnevno.

Sistem za prečišćavanje vode Seccua MK7 je vrhunsko rešenje za montažu ispod sudopere prilagođeno privatnim kućama, uključujući stanove i stambene objekte, kao i poslovne korisnike. Napredna tehnologija filtracije je dizajnirana da poboljša kvalitet vode, pružajući niz prednosti za zdravlje. Seccua MK7 blokira do 99,9% bakterija i klica, nudeći zaštitu bez premca za vas i vašu porodicu. Delotvorno smanjuje štetne materije, uključujući čvrste materije kao što su mikroplastika i čestice rđe, sve do 0,3 mikrona (0,0031 milimetar) u prečniku.

Čist vazduh i mentalno zdravlje su neraskidivo povezani. Moderni način života često nas izlaže zagađenju vazduha, što može negativno uticati na naše psihičko zdravlje. Visoke koncentracije štetnih čestica i gasova, kao što su čađ, azotni dioksid i sumpor-dioksid, mogu dovesti do stresa, anksioznosti i depresije.

Prečišćivač vazduha OurAir SQ 500 PLUS je specijalno dizajniran da obezbedi kvalitetan vazduh bez virusa, bakterija, alergena, PM čestica u zatvorenim prostorima.

Prečišćivači vazduha OurAir SQ 500 PLUS pružaju efikasnu zaštitu od zagađenja vazduha, kao i virusa, bakterija i drugih mikroorganizama u vazduhu.

U ovom paketu dobijate:

OurAir SQ 500 PLUS

Kratak opis:Prečišćivač vazduha Mann+Hummel OurAir SQ 500 PLUS je prenosni sistem za prečišćavanje vazduha koji isporučuje siguran i čist vazduh bez virusa, bakterija, čestica prašine i svih drugih zagađivača u vazduhu u praktično bilo kom zatvorenom okruženju. Njegovi pojedinačno testirani H14 HEPA filteri eliminišu više od 99,995% virusa, bakterija, PM10, PM2.5 čestica i svih drugih zagađivača u vazduhu.

Detaljni  opis:
Život se promenio na mnogo načina tokom pandemije virusa. Ipak, jedna stvar ostaje ista: naša potreba da svuda udišemo čist vazduh. Zapravo, kako se virusi poput SARS-CoV-2 prenose vazduhom, nikada nije bilo važnije ulagati u efikasan unutrašnji prečistač vazduha.
Mann+Hummel OurAir SQ 500 PLUS efikasno čisti vazduh u prostoriji veličine do 200m2
Prečišćivač vazduha OurAir SQ 500 PLUS je dizajniran da obezbedi vazduh bez virusa, bakterija, prašine i drugih zagađivača u prostorima - poput soba kancelarija, hotelskih soba i maloprodaja.
Mann+Hummel OurAir SQ 500 PLUS efikasno prečisti sav vazduh 1 put po satu u prostoriji od 200m2, 5 puta posatu 40m2, 6 puta posatu 35m2, 12 puta posatu 18m2.

Sistem za prečišćavanje vode Seccua MK7

Prečišćivač za vodu Seccua MK7 sistem je filter za vodu koji se montira ispod sudopera i daje trenutno rešenje. Potrebno je samo nekoliko jednostavnih koraka za postavljanje ispod sudopere u kuhinji ili kupatilu na mestu upotrebe i garantuje savršenu vodu za piće od trenutka kada otvorite slavinu.

• Ciljna grupa: korisnici u stanovima, pojedinačnim i kolektivnim kućama, kancelarijama, kampovima, industrijskim preduzećima i gde god postoje kuhinje.

• Prednosti na prvi pogled: kvalitetan proizvod razvijen u Švajcarskoj
 ✔ Značajne uštede u poređenju sa flaširanom vodom
 ✔ Praktično: nema potrebe za transportom sanduka uz zaštitu životne sredine
 ✔ Filtrira čestice kamenca i mikroplastiku i čuva sve dragocene minerale
 ✔ Smanjuje PFAS i druge zagađivače kao što je olovo , ostaci lekova, hormoni
 ✔ Smanjuje mirise i poboljšava ukus vode
 ✔ KOMPLETNO PAKOVANJE: Sve je uključeno u paket za jednostavnu ugradnju ispod sudopere
 ✔ Jednostavna zamena filtera na svakih 6 meseci

• Seccua MK7 – Sistem za filtriranje vode za piće u kuhinjskoj slavini:
 ✔ Poboljšanje lične ekologije: Mineralna voda u PET boci – Zgodno za pokrete, ali kod kuće? Zašto stvarati planine plastičnog otpada? Voda za piće iz kuhinjske slavine dostupna je u svakom trenutku. Direktno u čaši i filtrirano sa Seccua MK7. Za prijatan ukus i miris. Razvijeno u Švajcarskoj. Smanjuje čestice kamenca, održava dobre minerale u vodi.

• Smanjuje zagađivače: olovo, teške metale, pesticide, hormone i ostatke lekova, plastifikatore, hlor i hloramine, PFOA/PFOS
 ✔ Smanjuje čestice: mikroplastika, krečnjak, rđu, sediment
 ✔ Smanjuje patogene: bakterije i klice do 99%.

• BRZA INSTALACIJA - Seccua MK7 se brzo i lako postavlja ispod sudopere za kratko vreme. Filtrirana voda za piće odmah se ispušta iz kuhinjske slavine.
 ✔ Kompaktan i moćan: visok protok do 7 litara u minuti. Kompaktan dizajn, zauzima malo prostora ispod sudopere.

• Jednostavna instalacija:
 ✔ Ovako možete brzo uživati u svežoj filtriranoj vodi u pet jednostavnih koraka:
 ✔ Korak 1: priključite creva na priključak za hladnu vodu.
 ✔ Korak 2: Postavite držač kertridža ispod sudopere.
 ✔ Korak 3: Zavrnite uložak filtera u držač. Oblasti primene: aparati za kafu i espreso, mašine za pranje sudova, automati za tople i hladne napitke, kao i mešane peći i rerne.
 ✔ LAKA ZAMENA FILTERA - Kartridž filtera treba zameniti nakon 5000 litara upotrebe ili 6 meseci upotrebe. Promena se postiže brzo i lako, čak i bez stručnog znanja.

• Sadržaj paketa:
 ✔ Model sistema za filtriranje vode Seccua: (glava filtera Seccua MK7, filter uložak Seccua MK7, 2 zaštićena creva, 1 sferni ventil, 1 samolepljivi zidni držač, uputstva za montažu) ili
 ✔ verzija zamenskog filtera Seccua: (Seccua MK7 filter cartridge)

Vrh strane