Kucanaklik Zabava

Zabavite se kontrolom Vaših električnih uređaja gde god se nalazite.

Svi oni koji žele da im kontrola električnih uređaja u domu ne bude samo potreba već i zabava - Kucanaklik Zabava paket je idealno rešenje. Nije vam potreban poseban skupi server niti komplikovani daljinski upravljač – dovoljan je samo TellStickNet - radio primopredajnik koji se povezuje sa ruterom preko Eternet porta i Kucanaklik bežične utičnice (APA3-1500R) za kontrolu električnih uređaja snage do 1500W. Ovim paketom može se kontrolisati 3 zasebna električna uređaja bilo lokalno ili sa bilo koje lokacije u svetu. U svakom trenutku sasvim jednostavno možete proširiti Vaš Home Automation sistem dodavanjem novih Kucanaklik komponenti.

U ovom paketu dobijate:

Set 3x Bežična utičnica + 1 daljinski upravljač - APA3-1500R

Upotrebite Starter Set ( APA3 - 1500R) za bežičnu kontrolu (uključivanje/isključivanje) svetla ili električnih uređaja . Set sadrži 3 bežične utičnice i 3-kanalni daljinski upravljač sa funkcijom za grupno isključivanje.

Jednostavno uključite bežične utičnice(Kućanaklik prijemnik) u zidne utičinice ( 220 V). Zatim utikače vaše lampe ili nekog drugog električnog uređaja povežite sa bežičnom utičnicom. Snagu uređaja koju podržava utičnica je 1500 W. Upotrebite APA3-1500R daljinksi upravljač za uključivanje/isključivanje električnog uređaja.

Telldus TellStickNet

Omogućava udaljeno upravljanje preko interneta.

TellStick Net je radio predajnik koji se priključuje na Vaš ruter preko eternet kabla.

Šta on radi?
TellStick Net je uređaj koji Vam omogućava kontrolu i upravljanje Vaših elektronskih uređaja sa bilo koje lokacije u celom svetu. Sve što je potrebno je internet konekcija. Takođe je u stanju da prima signale sa kompatibilnih uređaja.

Kako on radi?
TellStick Net emituje i prima radio signale na 433.92 MHz koji uključuju/isključuju električne potrošače na udaljenim prijemnicima spojenim sa priključnicama na koje možete da priključite Vašu elektroniku.

Šta ja treba da radim?
Tri jednostavna koraka će Vas uvesti u svet automatizovane kuće. Nema potrebe za bilo kakvim dodatnim instalacijama.

1. Priključite TellStick Net u Vaš ruter.
2. Idite na Telldus Live! i registrujte se.
3. Povežite elektroniku I osvetljenje na Vaše prijemnike za priključnice.

To bi bilo sve! Vi sada možete da automatizujete elektroniku i svetla sa bilo koje lokacije u svetu!

Napomena!
Molimo primetite da TellStick Net nije kompatibilan sa TelldusCenter I mora se koristiti pomoću našeg Telldus onlajn servisa Telldus Live!

Vrh strane