Kucanaklik Zdravlje

Osećajte se najbolje kod kuće.

Vraćajući se sa posla razmišljate o toploj kućnoj atmosferi i jedva čekate da uđete u svoj dom i nađete utočište od sunca - leti, kiše - u proleće i jesen i hladnoće – zimi ali uvek i pre svega od  zagađenog vazduha.  Kuća na klik se priprema za vaš povratak prilagođavajući kvalitet vazduha, temperaturu, vlažnost i potrebama vaše porodice.

Dobrodošli kući! Čist vazduh je u vašem domu

Provodeći vreme u zatvorenom, želimo da budemo sigurni da članovi naše porodice mogu uvek duboko da dišu. uHoo senzor će se pobrinuti za to, Vrednosti kvaliteta vazduha možete pratiti na svom pametnom telefonu dok će uređaj automatski proslediti podatke o vrednostima suspendovanih čestica PM 2,5 i PM 10, temperaturi, vlažnosti.. vašem Telldus TellStickNet-u koji će na osnovu zadatih parametara uključiti ili isključiti Vašu klimu, jonizator vazduha, sistem ventilacije ili bilo koji drugi aparat koji želite

uHoo senzor vazduha koji između očitavanja devet parametara vazduha detektuje i pogodnost vazduha za prenos virusa koji će sa svojim Virus indexom u kombinaciji sa kućom na klik uspešno da kontroliše kvalitet vazduha koji Vi udišete i vaši najdraži.

U ovom paketu dobijate:

Bežična utičnica AC-3500

AC-3500 - Bežična utičnica (3500W) sa 6 memorijskih adresa. Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i osvetljenja snage do 3500 W i može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Koristite AC-3500  bežičnu utičnicu za uključivanje/isključivanje osvetljenja i električnih uređaja  koristeći  Kućanaklik predajnik po vašoj želji.  Kompatibilna je sa skoro svim Kućanaklik predajnicima ( daljinski upravljači, bežični prekidači, bežični senzori...). AC-3500 poseduje integrisani zeleni LED indikator koji  upotpunjuje moderan izgled uređaja. Prijemnik ima 6 memorijskih lokacija što znači da do 6 različitih predajnika moža da upravlja ovim uređajem.  

Telldus TellStickNet

Omogućava udaljeno upravljanje preko interneta.

TellStick Net je radio predajnik koji se priključuje na Vaš ruter preko eternet kabla.

Šta on radi?
TellStick Net je uređaj koji Vam omogućava kontrolu i upravljanje Vaših elektronskih uređaja sa bilo koje lokacije u celom svetu. Sve što je potrebno je internet konekcija. Takođe je u stanju da prima signale sa kompatibilnih uređaja.

Kako on radi?
TellStick Net emituje i prima radio signale na 433.92 MHz koji uključuju/isključuju električne potrošače na udaljenim prijemnicima spojenim sa priključnicama na koje možete da priključite Vašu elektroniku.

Šta ja treba da radim?
Tri jednostavna koraka će Vas uvesti u svet automatizovane kuće. Nema potrebe za bilo kakvim dodatnim instalacijama.

1. Priključite TellStick Net u Vaš ruter.
2. Idite na Telldus Live! i registrujte se.
3. Povežite elektroniku I osvetljenje na Vaše prijemnike za priključnice.

To bi bilo sve! Vi sada možete da automatizujete elektroniku i svetla sa bilo koje lokacije u svetu!

Napomena!
Molimo primetite da TellStick Net nije kompatibilan sa TelldusCenter I mora se koristiti pomoću našeg Telldus onlajn servisa Telldus Live!

Unutrašnji senzor za kvalitet vazduha

Uređaj nadgleda devet parametara vazduha. uHoo uređaj vam pruža najnapredniju tehnologiju dizajniranu da vam pomogne u poboljšanju vazduha koji udišete.

Virus index – prikazuje da li je vazduh pogodan za razvoj virusa.

Unutrašnji senzor za kvalitet vazduha
 

Zaštitite se od alergena i toksina. Radite u miru i dišite s lakoćom znajući da je vazduh oko vas siguran i zdrav pomoću uHoo uređaja - najnaprednijeg svetskog senzora za kvalitet vazduha.
 

Nadgleda devet parametara vazduha. uHoo uređaj vam pruža najnapredniju tehnologiju dizajniranu da vam pomogne u poboljšanju vazduha koji udišete.
 

Devet parametara kvaliteta vazduha koje nadgleda koriste sigurnosne granice naznačene u EPA i SZO.
 

Otkriva toksine i otkriva vam tačne parametre kvaliteta vazduha koji su nezdravi u realnom vremenu.
 

uHoo je napravljen da vam omogući da preuzmete kontrolu nad vazduhom kako biste mogli lako da dišete i slobodno živite život.
 

Virus index – prikazuje da li je vazduh pogodan za razvoj virusa. 

Pogledajte kako kvalitet vazduha utiče na vaš život i kako vam Seznor za Kvalitet vazduha može pomoći.
 

Obaveštenja – Uređaj vam šalje i preporuke u zavisnosti od vrste i stepena zagađenja (otvoriti prozor, upaliti klimu…)

Vrh strane