Kucanaklik Zdravlje

Osećajte se najbolje kod kuće.

Vraćajući se sa posla razmišljate o toploj kućnoj atmosferi i jedva čekate da uđete u svoj dom i nađete utočište od sunca - leti, kiše - u proleće i jesen i hladnoće – zimi ali uvek i pre svega od  zagađenog vazduha.  Kuća na klik se priprema za vaš povratak prilagođavajući kvalitet vazduha, temperaturu, vlažnost i potrebama vaše porodice.

Dobrodošli kući! Čist vazduh je u vašem domu

Provodeći vreme u zatvorenom, želimo da budemo sigurni da članovi naše porodice mogu uvek duboko da dišu. uHoo senzor će se pobrinuti za to, Vrednosti kvaliteta vazduha možete pratiti na svom pametnom telefonu dok će uređaj automatski proslediti podatke o vrednostima suspendovanih čestica PM 2,5 i PM 10, temperaturi, vlažnosti.. vašem Telldus TellStickNet-u koji će na osnovu zadatih parametara uključiti ili isključiti Vašu klimu, jonizator vazduha, sistem ventilacije ili bilo koji drugi aparat koji želite

uHoo senzor vazduha koji između očitavanja devet parametara vazduha detektuje i pogodnost vazduha za prenos virusa koji će sa svojim Virus indexom u kombinaciji sa kućom na klik uspešno da kontroliše kvalitet vazduha koji Vi udišete i vaši najdraži.

U ovom paketu dobijate:

Bežična utičnica AC-3500

AC-3500 - Bežična utičnica (3500W) sa 6 memorijskih adresa. Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i osvetljenja snage do 3500 W i može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Koristite AC-3500  bežičnu utičnicu za uključivanje/isključivanje osvetljenja i električnih uređaja  koristeći  Kućanaklik predajnik po vašoj želji.  Kompatibilna je sa skoro svim Kućanaklik predajnicima ( daljinski upravljači, bežični prekidači, bežični senzori...). AC-3500 poseduje integrisani zeleni LED indikator koji  upotpunjuje moderan izgled uređaja. Prijemnik ima 6 memorijskih lokacija što znači da do 6 različitih predajnika moža da upravlja ovim uređajem.  

Senzor za kvalitet vazduha

Uređaj nadgleda devet parametara vazduha i to: temperaturu, vlažnost, vazdušni pritisak, ugljen-dioksid(CO2), isparljiva organska jedinjenja (TVOC), čestice prašine (PM2.5), ugljen-monoksid(CO), azot-dioksid(NO2) i ozon (O3). Na osnovu izmerenih parametara vazduha izračunava mogućnost razvoja virusa i daje smernice šta uraditi da bi se poboljšao kvalitet vazduha i smanjila mogućnost razvoja virusa, sve to putem obaveštenja preko aplikacije na telefonu ili tabletu. Otvaranjem uHoo Business naloga omogućeno Vam je da u jednom centru, na računaru, primate informacije o kvalitetu vazduha sa svih lokacija gde je instaliran uHoo senzor za kvalitet vazduha. uHoo uređaj vam pruža najnapredniju tehnologiju dizajniranu da vam pomogne u poboljšanju vazduha koji udišete.

  Senzor za kvalitet vazduha uHoo

Preko uHoo besplatne aplikacije za mobilni telefon ili tablet, omogućeno je da pratitite devet parametra  kvaliteta vazduha koji utiču na vaše zdravlje i komfor u stanu. Vrednosti parametara su prikazani  u realnom vremenu i uHoo proračunava jedinstveni virus indeks koji vam pokazuje da li je vazduh u vašem stanu bezbedan od širenja Covid 19 virusa .
   uHoo ima mogućnost integracije sa drugim pametnim uređajima pomoiću web aplikacija koje su povezane sa uHoo nalogom pod imenom "Integriši". Preko uHoo aplikacije dobijate upozorenja i preporuke kako poboljšati kvalitet vazduha u stanu ili firmi. Sve potrebne informacije su prikazane na  prelepom interfejsu koji je lako razumljiv za svakoga.
   Pomoću uHoo Business naloga možete integrisati više lokacija na kojiima je postavljen uhoo uredjaj i preko interfejsa na računaru kontroisati kvalitet vazduha na svim lokacijama vaše firme.  Sa uHoo Business nalogom dobijate centralizovani kontrolni interfejs na računaru i omogućeno Vam je upravljanje korisnicima. Upravljajte i pregledajte sve svoje lokacije na jednoj kontrolnoj tabli tako da možete lako da identifikujete i rešite probleme sa kvalitetom vazduha
    Svojim upečatljivim dizajnom uHoo se neprimetno uklapa u bilo koji prostor dodajući  moderan kontakt okruženju gde god je postavljen.
    uHoo senzor za kvalitet vazduha pomaže da se osobodite alergena u vaduhu I pobolšate vaše zdravlje  . Uhoo meri 9 parametra vazduha , koji vam ukazuju na koji način možete da pomognete sebi i vašoj porodici. Parametri vazduha koje uHoo meri ukazuju na problem koje imate sa vašim zdravljem I to : temperatura- problem sa spavanjem, prašina PM2.5-alergije, azot-dioksid-isparenja, ugljen monoksid-umor, pritisak vazduha-glavobolje, vlažnost-stvaranje plesni-ugljen dioksid-koncentracija, TVOC-hemikalije, ozon-iritacije, virus index-virusi, pokazuje kakvo je okruženje za razvoj virusa.

   Znajući tačno šta je u vašem vazduhu, možete stvoriti savršeno okruženje za zdraviji način života. Zaštitite se od alergena,  toksina i Covid -19 virusa . Radite u miru i dišite s lakoćom znajući da je vazduh oko vas siguran i zdrav pomoću uHoo uređaja - najnaprednijeg svetskog senzora za kvalitet vazduha.

Telldus TellStickNet

Omogućava udaljeno upravljanje preko interneta.

TellStick Net je radio predajnik koji se priključuje na Vaš ruter preko eternet kabla.

Šta on radi?
TellStick Net je uređaj koji Vam omogućava kontrolu i upravljanje Vaših elektronskih uređaja sa bilo koje lokacije u celom svetu. Sve što je potrebno je internet konekcija. Takođe je u stanju da prima signale sa kompatibilnih uređaja.

Kako on radi?
TellStick Net emituje i prima radio signale na 433.92 MHz koji uključuju/isključuju električne potrošače na udaljenim prijemnicima spojenim sa priključnicama na koje možete da priključite Vašu elektroniku.

Šta ja treba da radim?
Tri jednostavna koraka će Vas uvesti u svet automatizovane kuće. Nema potrebe za bilo kakvim dodatnim instalacijama.

1. Priključite TellStick Net u Vaš ruter.
2. Idite na Telldus Live! i registrujte se.
3. Povežite elektroniku I osvetljenje na Vaše prijemnike za priključnice.

To bi bilo sve! Vi sada možete da automatizujete elektroniku i svetla sa bilo koje lokacije u svetu!

Napomena!
Molimo primetite da TellStick Net nije kompatibilan sa TelldusCenter I mora se koristiti pomoću našeg Telldus onlajn servisa Telldus Live!

Vrh strane