Kucanaklik Klima/Grejanje

Kontrolišete Vašu klimu/grejanje gde god da se nalazite.
Za sve one koji žele Smart House sistem, bez dodatnog provlačenja instalacija, bez skupih senzora – Kucanaklik Klima/grejanje paket je Home Automation sistem za kontrolu klime/grejanja bez PC računara, ako imate slobodan port na ruteru i internet. Pametna Kuća sa Kucanaklik-om.
Nije vam potreban poseban skupi server niti komplikovani daljinski upravljač – dovoljno je samo TellStick Net radio primopredajnik koji se povezuje sa ruterom preko Eternet porta, Kucanaklik prijemnici, Termo/Hygro senzor, besplatna aplikacija i internet i instalirali ste Smart Home sistem sa kojim možete da kontrolišete Vaše uređaje za klimu i/ili grejanje gde god da se nalazite!
Naravno, lako možete proširivati i poboljšavati vaš Home Automation sistem - Vaš sistem Pametne kuće - dodavanjem novih komponenti. Ako imate bilo kakvo pitanje, molimo Vas, kontaktirajte nas.

U ovom paketu dobijate:

Telldus TellStickNet

Omogućava udaljeno upravljanje preko interneta.

TellStick Net je radio predajnik koji se priključuje na Vaš ruter preko eternet kabla.

Šta on radi?
TellStick Net je uređaj koji Vam omogućava kontrolu i upravljanje Vaših elektronskih uređaja sa bilo koje lokacije u celom svetu. Sve što je potrebno je internet konekcija. Takođe je u stanju da prima signale sa kompatibilnih uređaja.

Kako on radi?
TellStick Net emituje i prima radio signale na 433.92 MHz koji uključuju/isključuju električne potrošače na udaljenim prijemnicima spojenim sa priključnicama na koje možete da priključite Vašu elektroniku.

Šta ja treba da radim?
Tri jednostavna koraka će Vas uvesti u svet automatizovane kuće. Nema potrebe za bilo kakvim dodatnim instalacijama.

1. Priključite TellStick Net u Vaš ruter.
2. Idite na Telldus Live! i registrujte se.
3. Povežite elektroniku I osvetljenje na Vaše prijemnike za priključnice.

To bi bilo sve! Vi sada možete da automatizujete elektroniku i svetla sa bilo koje lokacije u svetu!

Napomena!
Molimo primetite da TellStick Net nije kompatibilan sa TelldusCenter I mora se koristiti pomoću našeg Telldus onlajn servisa Telldus Live!

Termo/Hydro Senzor

Termo/Hygro Senzor je uređaj pomoću kojeg je moguće očitavanje temperature, kao i vlašnosti vazduha u određenim prostorijama, na primer vikendicama, kod kuće… Sam uređaj poseduje displej na kojem se prikazuju vrednosti temperature i vlažnosti vazduha.

Termo/Hygro Senzor je uređaj pomoću kojeg je moguće očitavanje  temperature, kao i vlašnosti vazduha u određenim prostorijama, na primer  vikendicama, kod kuće… Sam uređaj poseduje displej na kojem se prikazuju vrednosti temperature i vlažnosti vazduha. Ove vrednosti je takođe moguće očitavati i udaljeno na mobilnom telefonu preko aplikacije “Telldus Live mobile” ili na računaru… Na ovaj način sa termno/hygro senzorom je moguće kontrolisati (paljenje/gašenje) određenih prijemnika kada npr. temperature u prostoriji dostigne određenu vrednost.

Vrh strane