Kucanaklik Udobnost

Kontrolišite Vašu klimu/grejanje ili bilo koji električni uređaj do 3500W, gde god da se nalazite.

Za sve one koji žele Smart House sistem, bez dodatnog provlačenja instalacija, bez skupih senzora – Kucanaklik Udobnost paket je Home Automation sistem za kontrolu klime/grejanja ili bilo kojeg električnog uređaja do 3500W bez PC računara, dovoljno je samo da imate slobodan port na Vašem ruteru i internet. Nije vam potreban poseban skupi server niti komplikovani daljinski upravljač – dovoljan je samo TellStick Net radio primopredajnik koji se povezuje sa ruterom preko Eternet porta, Kucanaklik prijemnik (AC-3500), Termo/Hygro senzor, besplatna aplikacija i internet i instalirali ste Smart Home sistem sa kojim možete da kontrolišete Vaše uređaje za klimu i/ili grejanje gde god da se nalazite! Sa ovim paketom pored udaljene kontrole sistem je moguće podesiti da se sam aktivira ili deaktivira u određeno vreme, kada temperatura dostigne određeni podeok ili kada vlažnost vazduha dostigne odredjenu vrednost. Naravno, lako možete proširiti i poboljšati vaš Home Automation sistem - Vaš sistem Pametne kuće - dodavanjem novih komponenti.

U ovom paketu dobijate:

Bežična utičnica AC-3500

AC-3500 - Bežična utičnica (3500W) sa 6 memorijskih adresa. Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i osvetljenja snage do 3500 W i može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Koristite AC-3500  bežičnu utičnicu za uključivanje/isključivanje osvetljenja i električnih uređaja  koristeći  Kućanaklik predajnik po vašoj želji.  Kompatibilna je sa skoro svim Kućanaklik predajnicima ( daljinski upravljači, bežični prekidači, bežični senzori...). AC-3500 poseduje integrisani zeleni LED indikator koji  upotpunjuje moderan izgled uređaja. Prijemnik ima 6 memorijskih lokacija što znači da do 6 različitih predajnika moža da upravlja ovim uređajem.  

Telldus TellStickNet

Omogućava udaljeno upravljanje preko interneta.

TellStick Net je radio predajnik koji se priključuje na Vaš ruter preko eternet kabla.

Šta on radi?
TellStick Net je uređaj koji Vam omogućava kontrolu i upravljanje Vaših elektronskih uređaja sa bilo koje lokacije u celom svetu. Sve što je potrebno je internet konekcija. Takođe je u stanju da prima signale sa kompatibilnih uređaja.

Kako on radi?
TellStick Net emituje i prima radio signale na 433.92 MHz koji uključuju/isključuju električne potrošače na udaljenim prijemnicima spojenim sa priključnicama na koje možete da priključite Vašu elektroniku.

Šta ja treba da radim?
Tri jednostavna koraka će Vas uvesti u svet automatizovane kuće. Nema potrebe za bilo kakvim dodatnim instalacijama.

1. Priključite TellStick Net u Vaš ruter.
2. Idite na Telldus Live! i registrujte se.
3. Povežite elektroniku I osvetljenje na Vaše prijemnike za priključnice.

To bi bilo sve! Vi sada možete da automatizujete elektroniku i svetla sa bilo koje lokacije u svetu!

Napomena!
Molimo primetite da TellStick Net nije kompatibilan sa TelldusCenter I mora se koristiti pomoću našeg Telldus onlajn servisa Telldus Live!

Termo/Hydro Senzor

Termo/Hygro Senzor je uređaj pomoću kojeg je moguće očitavanje temperature, kao i vlašnosti vazduha u određenim prostorijama, na primer vikendicama, kod kuće… Sam uređaj poseduje displej na kojem se prikazuju vrednosti temperature i vlažnosti vazduha.

Termo/Hygro Senzor je uređaj pomoću kojeg je moguće očitavanje  temperature, kao i vlašnosti vazduha u određenim prostorijama, na primer  vikendicama, kod kuće… Sam uređaj poseduje displej na kojem se prikazuju vrednosti temperature i vlažnosti vazduha. Ove vrednosti je takođe moguće očitavati i udaljeno na mobilnom telefonu preko aplikacije “Telldus Live mobile” ili na računaru… Na ovaj način sa termno/hygro senzorom je moguće kontrolisati (paljenje/gašenje) određenih prijemnika kada npr. temperature u prostoriji dostigne određenu vrednost.

Vrh strane