Firmanaklik Video Interfon

Home Automation sistem sa IP Video Interfonom poslednje generacije.

Paket je namenjen vlasnicima stambenih objekata koji osim Home Automation sistema žele i IP Video Interfon poslednje generacije sa integrisanom HiRes hemisfernom kamerom. Način rada Mobotix IP Video Interfon se bazira, za razliku od ostalih, klasičnih video interfona, na video/telefonskom standardu (VoIP I SIP) I H.264, što ga svrstava u red najnapredniji Interfonskih sistema na svetu.

Home Automation sistem sa IP Video interfonom ne predstavlja samo sistem za kontrolu pristupa (kontrola ulaska/izlaska iz objekta) već i ozbiljan sistem za video nadzor kojim se prate i snimaju aktivnosti pred intefronom hemisfernom kamerom (360°), bez mrtvog ugla, u 3.1 MegaPiksel rezoluciji.

Naravno, lako možete proširivati i poboljšavati vaš Home Automation sistem dodavanjem novih komponenti. Ako imate bilo kakvo pitanje, molimo Vas, kontaktirajte nas.

U ovom paketu dobijate:

Buffalo LinkStation 420 - 2.0 TB

Buffalo LinkStation™ 420 je mrežni storidž visokih performansi kojeg pokreće 1.2 GHz dual issue ARM processor kao i 512 MB DDR3 RAM memorije. Ovaj storidž koji poseduje dva hard-diska karakterišu pouzdanost, jednostavnost u radu i brza i laka instalacija i implementacija u postojeće sisteme.

Buffalo LinkStation™ 420 je savršen za skladištelje, bekapovanje, deljenje i zaštitu bitnih podataka. Bekapovanje podataka sa više PC i Mac računara se vrši simultano.

Povezivanje sa Buffalom je moguće preko smartphone telefona ili tablet. Sa LinkStation™ 420 moguće je kreirati personalni “cloud” omogućavajući pristup terabajtima podataka, kako u lokalu tako i preko interneta.

DOVADO PRO AC Wireless Router

Router za fiksnu i mobilnu broadband komunikaciju

Dovado PRO AC ima ugrađen Home Automation software za TellStick USB, omogućavajući da kontrolišete električne uređaje u stanu ili kancelariji preko SMS-a, Web-a ili putem Smartphone-a.
Takođe, možete vaš Dovado podesiti da uključuje uređaje u zadato vreme (npr. kada je jeftina struja). Sve šta vam je potrebno je Dovado PRO AC, TellStick USB, kao i odgovarajući broj utičnica (prijemnika).



- Kontrola električnih uređaja/sijalica preko aplikacije na smart telefona/tablet-a
- Kontrola električnih uređaja/sijalica preko  SMS-a na smart telefonu/tablet-u
- Timer opcija uključivanje/isključivanje električnih uređaja u određeno vreme
- Besplatna aplikacija za dostupna za iPad, iPhone i Android pametne telefone i tablet-e
- Programiranje scenarija za jednostavniju kontrolu
- Mogućnost kontrole električnih uređaja sa više mobilnih uređaja
- Kompatibilnost sa svim 433 MHz prijemnicima

Set 3x Bežična utičnica + 1 daljinski upravljač - APA3-1500R

Upotrebite Starter Set ( APA3 - 1500R) za bežičnu kontrolu (uključivanje/isključivanje) svetla ili električnih uređaja . Set sadrži 3 bežične utičnice i 3-kanalni daljinski upravljač sa funkcijom za grupno isključivanje.

Jednostavno uključite bežične utičnice(Kućanaklik prijemnik) u zidne utičinice ( 220 V). Zatim utikače vaše lampe ili nekog drugog električnog uređaja povežite sa bežičnom utičnicom. Snagu uređaja koju podržava utičnica je 1500 W. Upotrebite APA3-1500R daljinksi upravljač za uključivanje/isključivanje električnog uređaja.

T24 IP video interfon

Novi T24 IP Video Interfon iz Mobotixove ponude nudi drugačije, modernije i moćnije rešenje koje je jednistveno na tržištu video interfona. Rad T24 IP video interfona je baziran, za razliku od ostalih, klasičnih video interfona, na video/telefonskom standardu (VoIP I SIP) I H.264.

IP video interfon T24, proizvođača Mobotix, predstavlja deo KucaNaKlik sistema koji je baziran na IP protokolu i namenjen je lokalnoj i daljinskoj kontroli pristupa pojačavajući kompletan efekat kontrole MegaPikselnim video zapisom. U kombinaciji sa KucaNaKlik uređajima, T24 IP Video Interfon zaokružuje proces automatizacije kućnih uređaja i zaštite objekta, koja je i glavna odlika Smart Home sistema.

Telldus TellStick

Omogućava bežično upravljanje preko PC računara.

TellStick je USB-stik radio predajnik koji se priključuje na USB port vašeg računara.

Šta on radi?
On pretvara bilo koji računar u bežični centar za automatizaciju kuće na taj način što povezuje Vaš računar sa električnim uređajima i rasvetom.

Kako on radi?
TellStick emituje radio signale na 433.92 MHz koji uključuju/isključuju električne potrošače kao i rasvetu pomoću bežičnih prijemnika spojenih sa priključnicama ili prekidačima.

Šta ja treba da radim?
Tri jednostavna koraka će Vas uvesti u svet automatizovane kuće.

1. Download-ujte i instalirajte softver sa našeg web sajta
2. Uključite TellStick u Vaš kompjuter
3. Spojite električne uređaje i svetla sa Vašim bežičnim prijemnicima

To bi bilo sve! Vi sada možete da automatizujete elektroniku i svetla preko Vašeg računara

Vrh strane