Firmanaklik Video Storage

Hi-Res IP Video nadzor i skladištenje video zapisa i poverljivih podataka.

Pojačana verzija KucanaKlik Pro Video paketa sa NAS uređajem - Kucanaklik Pro Video Storage paket stavlja sistem za video nadzor u prvi plan nudeći mogućnost čuvanja megapiskelnog video zapisa do 30 dana.

Ovim paketom se dobija, osim Home Automation sistema, i ozbiljan IP sistem za video nadzor dovoljan za obezbeđivanje objekata malih i srednjih preduzeća. Storage (NAS) osim za skladištenje video snimaka može da posluži i kao lokalni (kompanijski) storage za čuvanje poverljivih podataka ili kao FTP server čija bi uloga bila online razmena informacija preko interneta.

Naravno, kasnije možete proširivati i poboljšavati vaš Home Automation sistem dodavanjem novih komponenti. Ako imate bilo kakvo pitanje, molimo Vas, kontaktirajte nas.

U ovom paketu dobijate:

Buffalo LinkStation 421

Buffalo LinkStation™ 421 je opremljen ARM procesorom od 1.2.GHz kao i 512 MB DDR3 RAM memorijom. Brzina transfera podataka je i do 100 MB/s, što je tri puta brže od standardnih NAS uređaja. Sa LinkStation™ 421 moguće je kreirati personalni “cloud” omogućavajući pristup terabajtima podataka, kako u lokalu tako i preko interneta.

Buffalo LinkStation™ 421 je mrežni storidž elegantnog sivog kućišta. Ovaj storidž karakterišu pouzdanost i jednostavnost u radu kao i brza i laka instalacija i implementacija u postojeće sisteme.

LinkStation™ 421 je NAS uređaj visokih performansi koji poseduje napredne funkcije za mnoge aplikacije. Ovaj mrežni storidž podjednako je funkcionalan kako na PC tako i na Mac računarima i idealan je za kuće i mala/srednja preduzeća.

DOVADO PRO AC Wireless Router

Router za fiksnu i mobilnu broadband komunikaciju

Dovado PRO AC ima ugrađen Home Automation software za TellStick USB, omogućavajući da kontrolišete električne uređaje u stanu ili kancelariji preko SMS-a, Web-a ili putem Smartphone-a.
Takođe, možete vaš Dovado podesiti da uključuje uređaje u zadato vreme (npr. kada je jeftina struja). Sve šta vam je potrebno je Dovado PRO AC, TellStick USB, kao i odgovarajući broj utičnica (prijemnika).



- Kontrola električnih uređaja/sijalica preko aplikacije na smart telefona/tablet-a
- Kontrola električnih uređaja/sijalica preko  SMS-a na smart telefonu/tablet-u
- Timer opcija uključivanje/isključivanje električnih uređaja u određeno vreme
- Besplatna aplikacija za dostupna za iPad, iPhone i Android pametne telefone i tablet-e
- Programiranje scenarija za jednostavniju kontrolu
- Mogućnost kontrole električnih uređaja sa više mobilnih uređaja
- Kompatibilnost sa svim 433 MHz prijemnicima

Set 3x Bežična utičnica + 1 daljinski upravljač - APA3-1500R

Upotrebite Starter Set ( APA3 - 1500R) za bežičnu kontrolu (uključivanje/isključivanje) svetla ili električnih uređaja . Set sadrži 3 bežične utičnice i 3-kanalni daljinski upravljač sa funkcijom za grupno isključivanje.

Jednostavno uključite bežične utičnice(Kućanaklik prijemnik) u zidne utičinice ( 220 V). Zatim utikače vaše lampe ili nekog drugog električnog uređaja povežite sa bežičnom utičnicom. Snagu uređaja koju podržava utičnica je 1500 W. Upotrebite APA3-1500R daljinksi upravljač za uključivanje/isključivanje električnog uređaja.

Telldus TellStick

Omogućava bežično upravljanje preko PC računara.

TellStick je USB-stik radio predajnik koji se priključuje na USB port vašeg računara.

Šta on radi?
On pretvara bilo koji računar u bežični centar za automatizaciju kuće na taj način što povezuje Vaš računar sa električnim uređajima i rasvetom.

Kako on radi?
TellStick emituje radio signale na 433.92 MHz koji uključuju/isključuju električne potrošače kao i rasvetu pomoću bežičnih prijemnika spojenih sa priključnicama ili prekidačima.

Šta ja treba da radim?
Tri jednostavna koraka će Vas uvesti u svet automatizovane kuće.

1. Download-ujte i instalirajte softver sa našeg web sajta
2. Uključite TellStick u Vaš kompjuter
3. Spojite električne uređaje i svetla sa Vašim bežičnim prijemnicima

To bi bilo sve! Vi sada možete da automatizujete elektroniku i svetla preko Vašeg računara

Vrh strane