Firmanaklik Video

Home Automation sistem sa profesionalnom Hi-Res IP kamerom.

Kucanaklik Pro Video – Home Automation sistem sa profesionalnom IP kamerom za video nadzor. Paket karakteriše HiRes IP kamera (1 MP) koja daje sliku u visokoj rezoluciji, zadovoljavajući i najzahtevnije korisnike.

U kombinaciji sistema za video nadzor i Home Automation sistema, korisnici mogu da prate dešavanja u kući, da nadgledaju aktivnosti električnih uređaja nakon aktiviranja Home Automation sistema i da u slučaju provale ili razbojništva imaju snimak u visokoj rezoluciju koji je upotrebljiv i policiji za rasvetljavanje razbojništva.

Naravno, lako možete proširivati i poboljšavati vaš Home Automation sistem dodavanjem novih komponenti. Ako imate bilo kakvo pitanje, molimo Vas, kontaktirajte nas.

U ovom paketu dobijate:

DOVADO PRO AC Wireless Router

Router za fiksnu i mobilnu broadband komunikaciju

Dovado PRO AC ima ugrađen Home Automation software za TellStick USB, omogućavajući da kontrolišete električne uređaje u stanu ili kancelariji preko SMS-a, Web-a ili putem Smartphone-a.
Takođe, možete vaš Dovado podesiti da uključuje uređaje u zadato vreme (npr. kada je jeftina struja). Sve šta vam je potrebno je Dovado PRO AC, TellStick USB, kao i odgovarajući broj utičnica (prijemnika).- Kontrola električnih uređaja/sijalica preko aplikacije na smart telefona/tablet-a
- Kontrola električnih uređaja/sijalica preko  SMS-a na smart telefonu/tablet-u
- Timer opcija uključivanje/isključivanje električnih uređaja u određeno vreme
- Besplatna aplikacija za dostupna za iPad, iPhone i Android pametne telefone i tablet-e
- Programiranje scenarija za jednostavniju kontrolu
- Mogućnost kontrole električnih uređaja sa više mobilnih uređaja
- Kompatibilnost sa svim 433 MHz prijemnicima

Set 3x Bežična utičnica + 1 daljinski upravljač - APA3-1500R

Upotrebite Starter Set ( APA3 - 1500R) za bežičnu kontrolu (uključivanje/isključivanje) svetla ili električnih uređaja . Set sadrži 3 bežične utičnice i 3-kanalni daljinski upravljač sa funkcijom za grupno isključivanje.

Jednostavno uključite bežične utičnice(Kućanaklik prijemnik) u zidne utičinice ( 220 V). Zatim utikače vaše lampe ili nekog drugog električnog uređaja povežite sa bežičnom utičnicom. Snagu uređaja koju podržava utičnica je 1500 W. Upotrebite APA3-1500R daljinksi upravljač za uključivanje/isključivanje električnog uređaja.

Telldus TellStick

Omogućava bežično upravljanje preko PC računara.

TellStick je USB-stik radio predajnik koji se priključuje na USB port vašeg računara.

Šta on radi?
On pretvara bilo koji računar u bežični centar za automatizaciju kuće na taj način što povezuje Vaš računar sa električnim uređajima i rasvetom.

Kako on radi?
TellStick emituje radio signale na 433.92 MHz koji uključuju/isključuju električne potrošače kao i rasvetu pomoću bežičnih prijemnika spojenih sa priključnicama ili prekidačima.

Šta ja treba da radim?
Tri jednostavna koraka će Vas uvesti u svet automatizovane kuće.

1. Download-ujte i instalirajte softver sa našeg web sajta
2. Uključite TellStick u Vaš kompjuter
3. Spojite električne uređaje i svetla sa Vašim bežičnim prijemnicima

To bi bilo sve! Vi sada možete da automatizujete elektroniku i svetla preko Vašeg računara

Vrh strane