Firmanaklik Video Hires

HiRes Q24 IP kamera – 360˚ bez slepih uglova i napredni alarmi sistem.

Paket za najzahtevnije korisnike koji žele profesionalni video nadzor u sklopu Home Automation sistema. U standardni Kucanaklik Home Automation sistem ulazi i Mobotix HiRes Q24 IP kamere – revolucionarna kamera koja pokriva svih 360˚ bez slepih uglova. Sa Mobotix Q24 kamerom, osim video za zapisa od 3.1 MegaPiksela i čuvanja snimka do 30 dana, Home Automation sistem postaje deo i sigurnosnog (alarmnog) sistema koje omogućavaju napredne funkcije Mobotix Q24 kamere (detekcija pokreta, zvuka, temperature ipromene svetlosti)

Naravno, lako možete proširivati i poboljšavati vaš Home Automation sistem dodavanjem novih komponenti. Ako imate bilo kakvo pitanje, molimo Vas, kontaktirajte nas.

U ovom paketu dobijate:

Buffalo LinkStation 421

Buffalo LinkStation™ 421 je opremljen ARM procesorom od 1.2.GHz kao i 512 MB DDR3 RAM memorijom. Brzina transfera podataka je i do 100 MB/s, što je tri puta brže od standardnih NAS uređaja. Sa LinkStation™ 421 moguće je kreirati personalni “cloud” omogućavajući pristup terabajtima podataka, kako u lokalu tako i preko interneta.

Buffalo LinkStation™ 421 je mrežni storidž elegantnog sivog kućišta. Ovaj storidž karakterišu pouzdanost i jednostavnost u radu kao i brza i laka instalacija i implementacija u postojeće sisteme.

LinkStation™ 421 je NAS uređaj visokih performansi koji poseduje napredne funkcije za mnoge aplikacije. Ovaj mrežni storidž podjednako je funkcionalan kako na PC tako i na Mac računarima i idealan je za kuće i mala/srednja preduzeća.

DOVADO PRO AC Wireless Router

Router za fiksnu i mobilnu broadband komunikaciju

Dovado PRO AC ima ugrađen Home Automation software za TellStick USB, omogućavajući da kontrolišete električne uređaje u stanu ili kancelariji preko SMS-a, Web-a ili putem Smartphone-a.
Takođe, možete vaš Dovado podesiti da uključuje uređaje u zadato vreme (npr. kada je jeftina struja). Sve šta vam je potrebno je Dovado PRO AC, TellStick USB, kao i odgovarajući broj utičnica (prijemnika).



- Kontrola električnih uređaja/sijalica preko aplikacije na smart telefona/tablet-a
- Kontrola električnih uređaja/sijalica preko  SMS-a na smart telefonu/tablet-u
- Timer opcija uključivanje/isključivanje električnih uređaja u određeno vreme
- Besplatna aplikacija za dostupna za iPad, iPhone i Android pametne telefone i tablet-e
- Programiranje scenarija za jednostavniju kontrolu
- Mogućnost kontrole električnih uređaja sa više mobilnih uređaja
- Kompatibilnost sa svim 433 MHz prijemnicima

Mobotix Q24

Mobotix HiRes Q24 IP je revolucionarna kamera koja pokriva svih 360˚ bez slepih uglova. Sa Mobotix Q24 kamerom, osim video zapisa od 3.1 MegaPiksela i čuvanja snimka do 30 dana, Home Automation sistem postaje deo i sigurnosnog (alarmnog) sistema koje omogućavaju napredne funkcije Mobotix Q24 kamere (detekcija pokreta, zvuka, temperature i promene svetlosti)

IP kamera Q24 je revolucija u svetu nadzornih kamera. Prva nadzorna kamera koja pokriva svih 360˚ bez slepih uglova. Q24 takođe “ispravlja” efekat ribljeg oka, i to direktno u kameri. Tako da korisnik na svom PC-u gleda normalno postavljenu perspektivu.

Sa jednom Q24 pokriva se kompletan hol, kompletna površina ugla zgrade. Virtuelom PTZ funkcijom korisnik se “kreće” kroz živu sliku ili snimak, koristeći detalje 3.1 Megapiksel rezolucije.

Ova kamera zamenjuje do 4 klasične analogne ili IP kamere. Otporna je na kišu, sneg ili sunce. I ne treba nikakva dodatna oprema. I kamera ima integrisan zvučnik i mikrofon.

Set 3x Bežična utičnica + 1 daljinski upravljač - APA3-1500R

Upotrebite Starter Set ( APA3 - 1500R) za bežičnu kontrolu (uključivanje/isključivanje) svetla ili električnih uređaja . Set sadrži 3 bežične utičnice i 3-kanalni daljinski upravljač sa funkcijom za grupno isključivanje.

Jednostavno uključite bežične utičnice(Kućanaklik prijemnik) u zidne utičinice ( 220 V). Zatim utikače vaše lampe ili nekog drugog električnog uređaja povežite sa bežičnom utičnicom. Snagu uređaja koju podržava utičnica je 1500 W. Upotrebite APA3-1500R daljinksi upravljač za uključivanje/isključivanje električnog uređaja.

Telldus TellStick

Omogućava bežično upravljanje preko PC računara.

TellStick je USB-stik radio predajnik koji se priključuje na USB port vašeg računara.

Šta on radi?
On pretvara bilo koji računar u bežični centar za automatizaciju kuće na taj način što povezuje Vaš računar sa električnim uređajima i rasvetom.

Kako on radi?
TellStick emituje radio signale na 433.92 MHz koji uključuju/isključuju električne potrošače kao i rasvetu pomoću bežičnih prijemnika spojenih sa priključnicama ili prekidačima.

Šta ja treba da radim?
Tri jednostavna koraka će Vas uvesti u svet automatizovane kuće.

1. Download-ujte i instalirajte softver sa našeg web sajta
2. Uključite TellStick u Vaš kompjuter
3. Spojite električne uređaje i svetla sa Vašim bežičnim prijemnicima

To bi bilo sve! Vi sada možete da automatizujete elektroniku i svetla preko Vašeg računara

Vrh strane