Pametni bežični detektor ugljen-monoksida ZCO-900

Pametni bežični detektor ugljen-monoksida ZCO-900
Cena sa PDV-om: 12.781,00 din.
Bežični detektor ugljen-monoksida ZCO-900 pored glasnog alarma upozorava vas i obaveštenjem na vašem telefonu čim se otkrije opasna koncentracija ugljen-monoksida. Na ovaj način ste uvek i svuda odmah obavešteni. Kombinovanjem ovog detektora sa KućaNaKlik prijemnicima možete automatski isključiti ili uključiti ostale uređaje u slučaju detekcije opasnog gasa. Ima ugrađen glasan zvučni alarm 85dB.

Dodaj u korpu

Artikal dostupan: DA

Opis proizvoda

Ugljen-monoksid, takođe poznat kao CO, je gas bez mirisa, nevidljiv je i može biti opasan po život. Ako se ovaj gas udiše, postoji opasnost od trovanja ugljen-monoksidom, sa ozbiljnim, često čak i fatalnim posledicama. Dobar detektor ugljen-monoksida može vas na vreme upozoriti u slučaju opasne koncentracije CO i tako vam spasiti život. Pametni bežični detektor ugljen-monoksida, u kombinaciji sa bežičnim detektorom dima, pruža optimalnu zaštitu u slučaju požara i širenja ugljen-monoksida u kući. CO detektor je testiran prema najstrožim standardima kvaliteta.
Osim audio signala, bežični detektor ugljen-monoksida odmah šalje obaveštenje na vašem telefonu kada se otkrije opasna koncentracija ugljen-monoksida. Takođe ćete primiti obaveštenje na telefon i ako su baterije skoro prazne.
Kombinacijom detektora sa ostalim KućaNaKlik uređajima možete, na primer, automatski da isključite centralno grejanje kada se detektuje gas ugljen-monoksid.
Detektor ugljen-monoksida je vrlo jednostavan za instalaciju. Preuzmite i instalirajte aplikaciju za povezivanje detektora dima sa kontrolnom stanicom ICS-2000. Odaberite sobu u aplikaciji, odaberite Premium liniju/detektor dima i sledite uputstva. Zatim jednostavno montirajte detektor dima na bilo koje željeno mesto pomoću isporučenog držača.
Detektor je testiran prema najvišim standardima usklađenosti i kvaliteta i nudi pouzdanu zaštitu.
Napomena: Da biste primali push obaveštenja, detektor ugljen-monoksida mora biti povezan sa kontrolnom stanicom ICS-2000.

Specifikacije

Tip   ZCO-900
Linija proizvoda   Premium Line (Zigbee)
Dimenzije   60 x 60 x 49,2 
Napajanje   Baterija CR123A
  Sadržaj pakovanja  Bežični detektor dima, baterija CR123A, šrafovi za montažu, uputstvo
 Zvučni alarm   85dB
Domet predajnika   30m

 

Uputstvo

Uputstvo Veličina:(1.5 MB)

Daljinski prekidač za svetlo

Prekidači Beograd

Vrh strane