Daljinski upravljač AYCT-202

Daljinski upravljač AYCT-202
Cena sa PDV-om: 4.881,00 din.
AYCT–202: Kontroliše do 5 grupa uređaja sa maksimalno 4 uređaja po grupi (maksimalno 20 uređaja). Upravlja svim povezanim uređajima istovremeno pomoću tastera za grupu. Pogodan za dimovanje jer ima posebne tastere za jače i slabije svetlo. Magnetni zidni nosač radi lakšeg odlaganja samog daljinskog upravljača. Dug vek baterije (dolazi u pakovanju sa baterijom). Domet do 30 metara.

Dodaj u korpu

Artikal dostupan: DA

Opis proizvoda

KONTROLA NA DOHVAT RUKE
AYCT–202 je daljinski upravljač koji se može koristiti i kao zidni prekidač, jer dolazi u kompletu sa magnetnim nosačem koji se montira na bilo kojoj površini, na primer na zidu. Pored funkcije on/off vrlo je pogodan za kontrolu dimera, jer ima dva posebna tastera za dimovanje gore/dole.  Pomoću tastera za grupu može da upravlja svim uređajima u grupi istovremeno, tako možete uključivati i isključivati ili dimovati grupu svetla u sobi. Kompatibilan je sa svim prijemnicima iz asortimana KućaNaKlik. Daljinski upravljač je kao i svi uređaji iz Trust Smart Home Zigbee serije kompatibilan sa Philips Hue, Ikea Trådfr i Osram Lightify.

Specifikacije

Model AYCT-202
Sistem kodiranja Automatski
Broj kanala 20 (4 kanala po grupi u 5 grupa)
Domet U zatvorenom prostoru do 30 metara (u zavisnosti od lokaonih uslova)
Napajanje Litijumska baterija 3V CR2450
Neophodno za rad Prijemnik KućaNaKlik
Sadržaj pakovanja AYCT-202 daljinski upravljač sa magnetnim nosačem
Korisničko uputstvo na više stranih jezika (EN, DE, ES, PT, FR,
GR, FI, HU, RU, AR)
Baterija 3V CR2450

 
   

 

Uputstvo

Daljinski upravljač AYCT-202 - UPUTSTVO Veličina:(0.1 MB)

Kompatibilnost

Bežična utičnica AC-1000
AC-1000 - Bežična utičnica (1000W) sa 6 memorijskih adresa. Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i osvetljenja snage do 1000 W i može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Detaljnije >>
Bežična utičnica AC-3500
AC-3500 - Bežična utičnica (3500W) sa 6 memorijskih adresa. Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i osvetljenja snage do 3500 W i može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Detaljnije >>
Bežična utičnica/dimer TSR-101
TSR-101 - Bežična utičnica/dimer (40-300 W) je namenjena za uključivanje/isključivanje/dimovanje osvetljenja snage od 40 W do 300 W. Može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Detaljnije >>
Bežična utičnica TSR-100
TSR-100 - Bežična utičnica (1000W) je namenjena za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i osvetljenja snage do 1000 W. Može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Detaljnije >>
Bežična utičnica (vodootporna) AGDR-300
AGDR-300 vodootporna bežična utičnica/dimer ( 300W) sa 6 memorijskih adresa .Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i dimovanje dvorišnog osveteljnja preko Kućanaklik predajnika.

Detaljnije >>
Bežična utičnica AC-300
AC-300 - Bežična utičnica/dimer sa 6 memorijskih adresa. Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja male snage (do 300W) ili dimovanje kućnog osvetljenja i može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Detaljnije >>
Trofazni bežični prekidač BTP-6
Trofazni bežični prekidač BTP-6 namenjen je za priključivanje potrošača kao što su termoakumulacione peći snage do 6KW, spada u grupu bežičnih prijemnika koji poseduje 6 memorijskih lokacija. Koristi se za uključivanje/isključivanje termoakumulacione peći davanjem bežičnih komandi pomoću uređaja iz programa KUĆANAKLIK. Ovakav rad kombinuje slanje bežičnih komandi na dva načina. Lokalno ili daljinski.

Detaljnije >>
Bežično sijalično grlo(dimer) AFR-100
AFR-100 sijalično grlo-prekidač za sijalicu ( E27, 100 W) sa 6 memorijskih lokacija. Dizajn je prilagođen standardnom sijaličnom grlu E27. AFR-100 je namenjen za uključivanje / isključivanje / dimovanje kućnog svetla .

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač AWMR-230
AWMR-230 mini ugradni prekidač ( 230 W) sa 6 memorijskih lokacija. Lako se montira u zidnu doznu iza postojećeg prekidača. Koristi se za uključivanje / isključivanje kućnog osvetljenja . Maksimalna snaga osvetljenja koji mogu da se priključe na ugradni prekidač je 230W.

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač/dimer AWMR-210
AWMR-210 mini ugradni prekidač/dimer ( 210 W) sa 6 memorijskih lokacija. Lako se montira u zidnu doznu iza postojećeg prekidača. Koristi se za uključivanje / isključivanje / dimovanje kućnog osvetljenja . Maksimalna snaga osvetljenja koji mogu da se priključe na ugradni prekidač je 210W.

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač AWMR-300
Ovaj mini ugradni prekidač se jednostavno montira iza postojećeg prekidača (ostaje funkcionalan). Namenjen je za paljenje i gašenje sve vrste rasvete (štedljive, LED, CFL, halogene). Maksimalno opterećenje za štedljivu i LED rasvetu je do 120W dok je za CFL i halogenu do 300W.

Detaljnije >>
Mini ugradni multi dimer AWMD-250
Mini ugradni multi dimer AWMD-250 za dimovanje svih vrsta rasvete (dimabilna LED traka, dimabilna CFL rasveta...). Koristi se u kombinaciji sa predajnicima koji imaju automatski sistem kodiranja.

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač AWS-3500S
Ovaj mini ugradni prekidač se ugrađuje iza bilo koje zidne utičnice, što omogućava kontrolu osvetljenja ili bilo kojeg električnog uređaja koji je priključen u zidnu utičnicu.

Detaljnije >>
Daljinska kontrola roletni, tendi i venecijanera ASUN-650
Prijemnik za bežično uključivanje/isključivanje električnih roletni, zavesa , venicijanera i tendi. Sadrži 6 memorijskih adresa i podržava elektro-motore od 230V, 12-24V.

Detaljnije >>
Univerzalni, ugradni dimer ACM-300
Sa ovim univerzalnim, ugradnim dimerom možete bežično dimovati različite vrste osveteljenja kao što je obična i halogena rasveta. Kontrola dimera se vrši preko predajnika koji podržava automatski kodni sistem. Takođe se može upravljati preko Internet Control Station- a ( ICS-1000 i ICS-2000) kao i Home Control Station-a ( TPC-300)

Detaljnije >>
Bežični prekidač AMU-500
AMU-500 je jedinstveni prijemnik koji poseduje predefinisane vremenske intervale (1, 10 sek. i 2 min) u okviru kojih kontroliše električne uređaje. Takodje ima mogućnost i manuelne kontrole. Moguća kontrola uređaja od 12/24/220V. Poseduje 6 memorijskih adresa i jednostavan je za montažu.

Detaljnije >>
Ugradni dimer za halogenu rasvetu ACM-250
ACM-250 je ugradni dimer namenjen isključivo za dimabilnu halogenu rasvetu (230V i 12V sa elektronskim transformatorom). Maksimalna snaga rasvete koja može da se priključi na ovaj uređaj je 250W. ACM-250 je moguće kontrolisati sa 6 različitih kucanaklik predajnika. Kontrola se vrši kako lokalno tako i preko interneta.

Detaljnije >>
Bežični prekidač/dimer za halogenu rasvetu HDR-105
HDR-105 prekidač/dimer spada u grupu bežičnh prijemnika sa kojim je moguće uključivanje/isključivanje/dimovanje halogene rasvete. Ovaj uređaj poseduje transformator koji konvertuje 230V u 12V za napajanje halogene rasvete. Maksimalna snaga sijalica koje mogu da se priključe na ovaj uređaj je 105W

Detaljnije >>
Nazidni dimer AILD-250
AILD-250 prekidač/dimer spada u grupu bežičnh prijemnika sa kojim je moguće dimovanje halogene, LED i CFL rasvete. Kontrola uređaja se vrši preko predajnika koji podržava automatski kodni sistem. Takođe se može upravljati preko Internet Control Station- a ( ICS-1000) i Home Control Station-a ( TPC-300)

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač ACM-2300 HC
Ovaj mini ugradni prekidač se jednostavno montira iza postojećeg prekidača (ostaje funkcionalan). Namenjen je za paljenje i gašenje sve vrste rasvete, kao i ostalih električnih uređaja. Maksimalno opterećenje uređaja je 2300W. Mogućnost automatskog gašenja uređaja nakog predefinisanog vremena (1m, 10m, 1h, 4h).

Detaljnije >>
Mini ugradni dimer za LED rasvetu ACM-LV24
ACM-LV24 je mini ugradni dimer koji se montira između 12/24V treansformatora i rasvete. Namenjen je za LED rasvetu čije maksimalno opterećenje ne prelazi 75W osim ako je maksimalna snaga samog transformatora niža.

Detaljnije >>
Trostruki prekidač ON/OFF ACM-3500-3
ACM-3500-3 trostruki ON/OFF prekidač sa tri odvojena prijemnika za kontrolu tri različita električna uređaja . Koristi se za uključivanje / isključivanje kućnog osvetljenja ili elektirčnih uređaja

Detaljnije >>
Bežično zvono na baterije ACDB-6600C
Bežično zvono na baterije ACDB-6600C. Idealno zvono koje se može poneti sa sobom u baštu, terasu... Kompatibilnost sa više predajnika kako bi se proširila funkcionalnost.

Detaljnije >>
Bežično sijalično grlo AFR-60
AFR-60 sijalično grlo-prekidač za sijalicu ( E27, 100 W) sa 6 memorijskih lokacija. Dizajn je prilagođen standardnom sijaličnom grlu E27. AFR-060 je namenjen za uključivanje / isključivanje / kućnog svetla .

Detaljnije >>

Daljinski prekidač za svetlo

Prekidači Beograd

Vrh strane