Home Automation Setovi

Set 2x Mini ugradni prijemnik AWMR2-210
Cena sa PDV-om: 9.993,00 din.
Set od dva ugradna mini dimera AMWR-210 sa 6 memorijskih adresa. Jednostavan za instalaciju u zidnu doznu, iza postojećeg zidnog prekidača. Koristi se za bežično dimovanje osvetljenja uz pomoć Kucanaklik predajnika!

Dodaj u korpu

Artikal dostupan: DA

Opis proizvoda

Ovaj set sadrži 2x AWMR-210 mini ugradna dimera koja se koriste za bežično dimovanje svetla snage do 210 W. Moduli su dizajnirani tako da mogu lako da se instaliraju u postojeću zidnu doznu iz zidnog prekidača. Nakon instalacije, Vaš postojeći zidni prekidač ne menja svoju funkciju(uključuje/isključuje sijalicu) dok je moguće i vršiti bežično dimovanje preko Kućanaklik predajnika (daljinksi upravljač, senzor za proket, senzor za vrata...). Ovi prijemnici poseduju do 6 memorijskih lokacija čime se omogućava kontrola istih sa 6 različitih predajnika.

Specifikacije

Model AWMR-210
Sistem kodiranja Automatski
Broj kanala 6
Napajanje AC 220V/50 Hz
Domet U zatvorenom prostoru do 30 metara(u zavisnosti od lokalnih uslova)
Dimenzije 42 x 45 x 13 mm
Sadržaj pakovanje - 2x AWMR-210
-
Korisničko upustvo (NL)
   

 

Uputstvo

AWMR-210_SRB Veličina:(1.8 MB)

Kompatibilnost

Daljinski upravljač sa tajmer funkcijom ATMT-502
Kratak opis: ATMT-502 : 16 kanalni daljinski upravljač sa 12 programabilnih tajmer funkcija. Namenjen je upravljanju on/off prijemnika, dimera i roletni ( ASUN-650). Takođe radi sa prijemnicima koji poseduju ručni sistem kodiranja.

Detaljnije >>
Daljinski upravljač AYCT-102
AYCT-102: 16 kanalni daljinski upravljač sa grupnim tasterom. Namenjen je za upravljanjem on/off prijemnika, dimera i roletni (ASUN-650)

Detaljnije >>
Bežični senzor pokreta AWST-6000
AWST-6000: Bežićni senzor pokreta. Automatski aktivira Kućanaklik prijemnike pri detekciji pokreta. Napaja se preko baterija i može se postaviti na bilo koje željeno mestu u objektu.

Detaljnije >>
Bežični senzor za vrata i prozore AMST-606
AMST-606 : Bežični senzor za vrata i prozore automatski aktivira Kucanaklik prijemnike kada se vrata ili prozor otvori/zatvori. Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na vratima ili prozoru.

Detaljnije >>
Dupli bežični zidni prekidač AWST-8802
AWST-8802 : Dvokanalni bežični zidni prekidač . Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na zidu. Pogodan je za kontrolu ON/OFF prijemnika, dimera i roletni/venecijanera (ASUN -650)

Detaljnije >>
Bežični zidni prekidač AWST-8800
AWST-8800 : Bežični zidni prekidač sa programatorom za automatsko slanje OFF signala ( od 3 s do 10 minuta) Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na zidu. Pogodan je za kontrolu ON/OFF prijemnika, dimera i roletni/venecijanera (ASUN -650)

Detaljnije >>
Bežični senzor jačine svetlostiABST-604
ABST-604 Vodootporni senzor jačine svetlosti sa programatorom za automatsko slanje OFF signala. Uključuje Kućanaklik prijemnike kada padne mrak i isključuje ih nakon programiranog vremena ( 2, 3, 4, 5, 6, 7, i 8 sati) ili kada svane. Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji izvan ili unutar objekta.

Detaljnije >>
Pojačivač signala AEX-701
AEX-701 Vodootporni bežični pojačivač signala . Udvostručuje domet predajnika i podržava do 6 Kućanaklik prijemnika odjednom. Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji izvan ili unutar objekta.

Detaljnije >>
Mini ugradni predajnik AWMT-003
Povežite AWMT-003 sa postojećem zidnim prekidačem i montirajte ga u standardnu doznu ( bez potrebe za napajanjem od 220V). AWMT-003 se napaja preko baterija i bežično kontroliše Kućanaklik prijemnike preko zidnog prekidača koji se uklapa u dizajn vašeg enterijera.

Detaljnije >>
Mini ugradni predajnik AWMT-230
AWMT-230 se povezuje sa postojećem zidnim prekidačem i napojnom mrežom ( 220V) i montira se u praznu doznu u zidu. Kada koristite zidni prekidač za uključivanje/isključivanje sijalice u prostoriji, AWMT-230 istovremeno šalje ON/OFF signal Kućanaklik prijemnicima.

Detaljnije >>
Vrh strane