Home Automation Setovi

Bežično zvono za vrata ACDB-7000AC
Cena sa PDV-om: 5.939,00 din.
Bežično zvono za ulazna vrata je Kućanaklik prijemnik koji se može postaviti u bilo koju zidnu utičnicu, a aktivira ga taster (predajnik) koji se postavlja na bilo koju lokaciju po vašoj želji.

Dodaj u korpu

Artikal dostupan: DA

Opis proizvoda

Bežično zvono za ulazna vrata je Kućanaklikprijemnik koji se može postaviti  u zidnu utičnicu, a aktivira ga taster (predajnik) koji  se postavlja na bilo koju lokaciju po vašoj želji. Taster (predajnik) se napaja preko baterije i ne povezuje se sa napajanjem (220 V) postojećeg prekidača. Sistem se lako može proširiti sa još predajnika/prijemnika  (maksimalno 4 predajnika po prijemniku).

Specifikacije

Model ACDB-7000AC
Sistem kodiranja Automatski
Broj kanala 4
Napajanje Zvono na vratima: AC220V/50Hz; Bežični taster: 1 x 3V litijum baterija (CR2032)
Domet U zatvorenom prostoru do 70 metara (u zavisnosti od lokalnih uslova)
Dimenzije Zvono na vratima: 97 x 59 x 27 mm; Bežični taster:  29 x 77 x 20 mm
Sadržaj pakovanje - Bežični taster
- Zvono za vrata

- 1 x 3V litijum baterija (CR2032)
- Korisničko upustvo na više stranih jezika (EN, DE, ES, PT, FR, GR, FI, HU, RU, AR)
   

 

Uputstvo

ACDB-7000AC SRB Veličina:(0.7 MB)

Kompatibilnost

Daljinski upravljač AYCT-102
AYCT-102: 16 kanalni daljinski upravljač sa grupnim tasterom. Namenjen je za upravljanjem on/off prijemnika, dimera i roletni (ASUN-650)

Detaljnije >>
Bežični senzor pokreta AWST-6000
AWST-6000: Bežićni senzor pokreta. Automatski aktivira Kućanaklik prijemnike pri detekciji pokreta. Napaja se preko baterija i može se postaviti na bilo koje željeno mestu u objektu.

Detaljnije >>
Daljinski upravljač privezak AKCT-510
AKCT-510 : 1 kanalni daljinski upravljač - privezak za ključeve. Namenjen je upravljanju on/off prijemnika i roletni ( ASUN-650). Prijemnici dimeri mogu se uključivati sa AKCT-510 samo kao obični prijemnici ON/OFF

Detaljnije >>
Bežični senzor za vrata i prozore AMST-606
AMST-606 : Bežični senzor za vrata i prozore automatski aktivira Kucanaklik prijemnike kada se vrata ili prozor otvori/zatvori. Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na vratima ili prozoru.

Detaljnije >>
Bežični zidni prekidač AWST-8800
AWST-8800 : Bežični zidni prekidač sa programatorom za automatsko slanje OFF signala ( od 3 s do 10 minuta) Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji na zidu. Pogodan je za kontrolu ON/OFF prijemnika, dimera i roletni/venecijanera (ASUN -650)

Detaljnije >>
Pojačivač signala AEX-701
AEX-701 Vodootporni bežični pojačivač signala . Udvostručuje domet predajnika i podržava do 6 Kućanaklik prijemnika odjednom. Napaja se preko baterija i može se instalirati na bilo kojoj poziciji izvan ili unutar objekta.

Detaljnije >>
HOME CONTROL STATION TPC-300
Sa Home Control Station ( TCP-300) možete automatizovati sve uređaje u svojoj kući, na primer, kontrola osvetljenja ili venecijaner, upravljanje grenjem ili klimatizacijom prostorija itd. Sa TCP-300 je moguće kontrolisati do 256 Kućanaklik prijemnika u 16 različitih soba i kreirati do 300 tajmer programa za automatizovano uključivanje/isključivanje uređaja. Ovaj uređaj takođe omogućava korišćenje istovremeno nekoliko komandi za više prijemnika i sa mogućnošću kombinovanja istih u određenoj sceni.

Detaljnije >>
Internet Control Station ICS-1000
Internet Control Station ICS-1000 predstavlja vezu između Vašeg iPad-a, iPhone-a ili Android smart telefona/tablet računara i Kućanaklik sistema. Povežite ga sa svojm kućnim ruterom/modemom i uz pomoć bespatne aplikacije upravljajte svojim električnim uređajima preko interneta ili WiFi-a.

Detaljnije >>
Vrh strane