HOME CONTROL STATION TPC-300

HOME CONTROL STATION TPC-300
Cena sa PDV-om: 14.467,00 din.
Sa Home Control Station ( TCP-300) možete automatizovati sve uređaje u svojoj kući, na primer, kontrola osvetljenja ili venecijaner, upravljanje grenjem ili klimatizacijom prostorija itd. Sa TCP-300 je moguće kontrolisati do 256 Kućanaklik prijemnika u 16 različitih soba i kreirati do 300 tajmer programa za automatizovano uključivanje/isključivanje uređaja. Ovaj uređaj takođe omogućava korišćenje istovremeno nekoliko komandi za više prijemnika i sa mogućnošću kombinovanja istih u određenoj sceni.

Dodaj u korpu

Artikal dostupan: DA

Opis proizvoda

Home Control Station (TCP-300) podržava USB konekciju i možete ga priključiti na Vaš PC računar i izvršiti konfiguraciju različitih soba, uređaja i komandi.  Home Control Station ima integrisanu internu memoriju u kojoj čuva 300 različitih tajmer programa i 256 Kućanaklik prijemnika sortiranih u 16 različitih oblasti (soba).
Softver omogućava korisnicima kreiranje različitih komandi za različite aplikacije koji predstavljaju deo jedne scene. Na primer, korisnik može da definiše scenu pod nazivom " GLEDANJE TELEVIZIJE" koja, kada se aktivira, automatski gasi isključuje sva svetla u sobi i spušta venecijanere/roletne.
Home Control Station  je namenjen za kreiranje tajmer programa koja se dodeljuju pojedinačnom uređaju ili grupi uređaja. Ovi tajmer  programi se mogu iznova ponavljati na dnevnoj/mesečnoj bazi ili  po nasumično izabranom redu(random) ili  " Sunrise/sunset"  vremenu
Nakon kreiranja svih scena i tajmer programa, Home Control Station se može diskonekovati sa vašeg PC računara i u tom trenutku će započeti samostalno da upravlja Kućanaklik prijemnicima. Dve AA baterije omogućavaju nesmetani rad uređaja čak do dve godine.
Home Control Station je kompatibilan sa svim Kućanaklik prijemnicima i šalje radio signale na 433,92 MHz. Signal prolazi kroz zidove, vrata i prozore a domet u zatvorenim prostorijama je do 30 m.

Specifikacije

Model TPC-300
Sistem kodiranja Automatski i kodni
Broj kanala 256
Domet U zatvorenom prostoru do 30 metara (u zavisnosti od lokaonih uslova)
Napajanje 2x 1,5V  alkalne baterije  (AAA) ili preko USB kabla
Dimenzije 26 x 70 x 95 mm
Scene osvetljenja DA
Mogućnost dimovanja DA
Funkcija "Sumrak" DA
Sadržaj pakovanje - TPC-300 HOME CONTROL STATION
- USB stik sa TPC-300 sofverom
- USB kabl
- 2x 1,5V  AAA alkalne baterije
- Korisničko upustvo na više stranih jezika (EN, DE, ES, PT, FR, GR, FI, HU, RU, AR)
   

 

Uputstvo

TPC-300 Veličina:(1.6 MB)

Kompatibilnost

Bežična utičnica AC-1000
AC-1000 - Bežična utičnica (1000W) sa 6 memorijskih adresa. Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i osvetljenja snage do 1000 W i može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Detaljnije >>
Bežična utičnica AC-3500
AC-3500 - Bežična utičnica (3500W) sa 6 memorijskih adresa. Namenjena je za uključivanje/isključivanje električnih uređaja i osvetljenja snage do 3500 W i može se priključiti na svaku standardnu utičnicu.

Detaljnije >>
Razvodnik sa 4 bežične utičnice APCR-2300
APCR-2300R bežični razvodnik sa 6 memorijskih adresa na koji se može priključiti do 4 električna uređaja. Namenjen je za simultano uključivanje / isključivanje električnih uređaja preko Kućanaklik predajnika

Detaljnije >>
Mini ugradni prekidač AWMR-230
AWMR-230 mini ugradni prekidač ( 230 W) sa 6 memorijskih lokacija. Lako se montira u zidnu doznu iza postojećeg prekidača. Koristi se za uključivanje / isključivanje kućnog osvetljenja . Maksimalna snaga osvetljenja koji mogu da se priključe na ugradni prekidač je 230W.

Detaljnije >>
Daljinska kontrola roletni, tendi i venecijanera ASUN-650
Prijemnik za bežično uključivanje/isključivanje električnih roletni, zavesa , venicijanera i tendi. Sadrži 6 memorijskih adresa i podržava elektro-motore od 230V, 12-24V.

Detaljnije >>
Ugradni prekidač ACM-1000
ACM-1000 ugradni prekidač spada u grupu bežičnih prijemnika koji poseduje 6 memorijskih lokacija. Koristi se za uključivanje/isključivanje osvetljenja i drugih električnih uređaja. Maksimalna snaga uređaja koji mogu da se priključe na ugradni prekidač je 1000 W.

Detaljnije >>
Trostruki prekidač ON/OFF ACM-3500-3
ACM-3500-3 trostruki ON/OFF prekidač sa tri odvojena prijemnika za kontrolu tri različita električna uređaja . Koristi se za uključivanje / isključivanje kućnog osvetljenja ili elektirčnih uređaja

Detaljnije >>
Bežično sijalično grlo AFR-60
AFR-60 sijalično grlo-prekidač za sijalicu ( E27, 100 W) sa 6 memorijskih lokacija. Dizajn je prilagođen standardnom sijaličnom grlu E27. AFR-060 je namenjen za uključivanje / isključivanje / kućnog svetla .

Detaljnije >>

Daljinski prekidač za svetlo

Prekidači Beograd

Vrh strane